Kattisen

Idag så har det varit ännu mera SOOOOOOL och det gör mig så glad i hjärtat! Inte nog med att det har varit soligt idag jag och Hjalle har varit och hälsat på en alldeles liten och färsk kattunge. Det är Hamrenarnas katt Pärlan som födde en liten katt i Torsdags. Å när vi endå va där så passade vi på att spendera några timmar med Hanna också;). Satt i solen och åt melon kan det bli mycket bättre?Tyvär så har Hjalle fått för sig att mobba Hanna genom att skrika så fort hon tar i honom, men skratta och jollra mot henne när han tittar på henne (får väll försöka uppfostra mitt barn lite bättre i framtiden).

Emil och Eva

Idag så har jag haft en väldigt  trevlig dag. Solen har varit framme och jag har varit i Uppsala och träffat Eva. Extra roligt är det att Emil och Eva har förlovat sig(detta gillar vi).=) Efter lite strosande i Uppsala så åkte jag och Hjalmar till Knivsta för att hälsa på Pappa på jobbet.

De fina ringarna, jag är så glad för eran skull


Hjalmar har det gott hos Eva


Min underbara pojk

Harvest Cry och Lovan (min hjälte!)

Ojojoj vilken fantastiskt underbar helg det har varit. I helgen har det nämligen varit Harvest Cry! Jag och Algot har sett fram emot denna helg väldigt länge men tre timmar innan första mötet skulle gå av stapeln så ringer de från Algots jobb, en av nattjobbarna hade fått ryggskott så Algot blev tvungen att jobba natt hela helgen.=(


Tur att Algots lillasyster lovan va här för hon fick hjälpa mig en del med Hjalmar under möterna när nu inte Algot fanns där. Va skulle jag gjort utan dig Lovan?


Min Lovis!

Detta året va det tredje året i rad som vi fick äran att gratta lovan på hennes födelsedag. 16 hela år fyllde hon under tiden hon var här.


Födelsedagsfirande!


16 åringen!


Hjalmar är uppe för att fira Lovan!

Men gott har det varit endå trots att helgen inte blev som vi hade tänkt. Gud har gjort så mycket fantastikst frälst männsikor, helat och döpt människor i sin helige ande(fantastikst). Vi (fam Israelsson) är bara så tacksama att vi får vara med i en sån här underbar församling.


Övning inför kvällsmöte


Lite "piffning" inför mötet.


Lunch möte med SOS church


Längtar redan till nästa år!

Filmkväll

Ikväll så hade jag och Algot faktist en filmkväll. Händer inte så ofta nu förtiden, men destå mer njuter man när det blir av. Tittade på slumdog millionaire, de är riktigt bra kan verkligen rekomendera den (själv har jag nu sett den tre gånger). Imorn så kommer Algots lillasyster lov upp hit till stockholm för att vara med på Harvest cry. Ska bli så kul, vi längtar verkligen efter henne.


En film värd att se!

Kungsholmen

Mmm sommar värmen är tillbaka, saknar den alltid när den lyser med sin fråvaro. Har ju jobbat natt i helgen så jag har ju tyvär varit tvungen att sova bort lite av solskenet.

Nu drar det verkligen ihop sig, nu till veckan så är det äntligen dags för HARVET CRY! Så nu i helgen så har det varit lite förberedelser att fixa, hade träff inför Harvets Cry i våra vackra lokaler på Kungsholmen. Eftersom det var så vackert väder så åkte vi in lite innan träffen och njöt utav Kungsholmen som badade i sol!(mmmmmm)Idag så va det dags för möte igen(Tjihooo). Eftersom lokalerna inte är i ordningen än så träffas vi olika resturanger inne i stan, längtar efter dessa träffar hela veckorna go härlig Jesucentrerad gemenskap och gooo mat (kan det bli bättre?).


Hjalmar och Helefjanten

När jag va hemma i Småland senast så träffade jag några av mina gamla gymnasiekompisar. Dom va så snälla och gav Hjalmar en jätte söt nalle som vi kallar helefjanten. Denna älskar Hjalmar att sätta sina tandalösa gommar i och han ser såååå söt ut när han gör det så njuu utav dessa bilder!Hoppet är det sista som lämnar

Hoppet sägs ju vara det sista som lämnar en människa. Åh det är det jag håller fast vi nu, hoppet om att de som budade över på mitt lilla mysiga hus ska ångra sig så att vi får det. Hoppas går ju alltid men jag tror att det är kört. Letar vidare och tror att jag hittar ett ännu bättre hus!=)

Budgivningen har börjat

Spännande dagar ligger nu framför. Vi var på husvisning igår på ett jätte gulligt littet hus i gladö kvarn utanför huddinge. Ringde mäklaren i dag och la ett bud på det, jusst nu har vi högsta budet men mycket kan hända (spännande spännande).


Det mysiga huset, 75m ifrån närmaste badplats!

Jobb

Jaha då va det gjort. Nu har jag precis jobbat mitt första pass sedan Hjalmar föddes. JObbar natt pass så Algot har fått ha Hjalmar för första gången på natten, vilket gick bättre än vad vi vågat hoppas på. Kändes konstigt att jobba eftersom jag var sjukskriven rätt länge när jag väntade Hjalmar så nu var det nästan ett år sedan jag jobbade senast, men också det gick bättre än förväntat. Kändes dock väldigt konstigt att byta blöja på en 1500g bebis när jag är van vid Hjalmars 10220g men det kändes en vad jag trodde att vara tillbaka på jobbet.
 
Mammas älskling.


Lite skillnad på blöjstorlek, till vänster är Hjalmars blöja
och till höger lite blöjor från jobbet.


Min arbetsplats.

Allt ska in i munnen!

NU har Hjalmar kommit in i "allt ska in i munnen" åldern. Vad han än får tag i så ska det snabbt in i munnen.=)

                             Flodhästen                                                                   Böcker

                                Mamma                                                                   Mammas mobil

                              Fisken                                                                      Speldosan

Sådd och skörd

Va kul det är om att vara med om pionjär arbete, för er som har missat det så ska vi ju vara med om att bygga en församling, mitt inne i stockholm! Så igår va vi då på visionsmöte. Andreas Gustafsson undervisade lite om sådd och skörd och sedan diskuterade vi lite om hur ekonomin i församlingen ska skötas(spännande). Så jag och Hjalmar blev lite inspererade för idag så har vi alltså sått massor i vårat lilla land på uteplatsen.

Andreas undervisr!


Hjalmar är duktig och hjälper mamma.

Sen var det ju dags för BVC igen. Upp i vikt går han fortfarande men inte riktigt lika fort som innan, nu vägde han 10.2 kilo. Galna moster Emilie va ju också så snäll och gjorde oss sällskap idag.


Yeah Hjalmar är så coool!Ner i vagnen igen.


Senaste vagntekniken har jag hört.


Aja sen va det ju självklart dags för hockey igen. Glatt överaskade blev av att Julia och Samuel hade kommit hem från Thailand, så de kom över en sväng och gjorde oss sällskap framför TV:n.


Julia med en tekoppi handen (såklart).


Spännande match.


Hanna är så dunder intresserad av denna hockey.


Eldningsförbud!

Oj ett tag sen man gjorde ett inlägg. Men jag ursäktar mig genom att skylla på det fantastiska vädret. För njutit har vi gjort stekt och päääst! Här om dagen bar det även av till Sigtuna för att njuta av kvällen i form av grillning och gott sällskap. Va vi hade missat var att det va eldningförbud i hela kommunen, så när vi sitter och njuter som bäst av solnedgången och en varm brasa kommer det en säkerhetsvakt som förklarar för oss att vi måste tyvär släcka vår fina eld. Aja vi han ju grilla lite kött och ha det trevligt i några timmar så jag är inte så bitter. ;)Hjalmar njuter av det varma vädret.


Jonah lär sig att fiska!
(Jonah har för övrigt döpt om både Hjalmar och Algot. Hjalmar heter numera Hjälmar och Algot heter Olgar så söööt!)


Jonah ger moster Hanna en fin puss.


Algot ska byta blöja.


Vackra Emma.


Grillmästaren Billy päser lite.


Vår fina brasa.


Hjalmar har det så gott hos Hanna.


Jaha då fick vi släcka elden.


Jonah hjälper till att släcka elden.


Till slut somnar Hjalmar hos mamma efter en dag med många intryck.Igår så var jag och Hjalmar inne i stan för att ha picnic med SOS church.(Algot låg tyvär nerbäddad i ett mörkt rum pga migrän=() Många i gänget hade precis kommit hem ifrån Thailand och hade massa härliga segerrapporter att berätta. Men nu är siktet inställt på Harvest cry som vi i år har på nalen inne i stockholm. Så den 22-24maj så bara måste du komma, mer information om det finns på missionsos hemisda. Va kul att se de nya lokalerna grabbarna har verkligen hunnit med mycke de senaste veckorna.


Harvest cry 09 får du ju bara inte missa!


Picnic med SOS church!RSS 2.0