Bye bye

Jaha då var det dags för att lämna den kungliga huvudstaden. Åh jag känner absolut ingenting, har inte slagit mig alls att vi ska flytta (än i allafall) trotts att hela lägenheten är ett ända stort kaos som består av massa flyttakartonger som på Söndag ska köras ner till Vrigstad.

Men jag kan berätta att det inte är jätte lätt att packa ner en lägenhet med två små barn, eller framförallt inte med en tvååring som gärna packar upp det som mamma precis har packat ner! Sen har jag fått leta skruvar i hela lägenheten då Hjalmar lärde sig att använda skruvdragaren och numera vill använda den på varje skruv han ser (GRRRRRR man kan bli galen för mindre).


Men igår så fick vi ett trevligt avbrott ifrån kaoset. Trodde vi var hembjudna till Hanna och Billy på en liten mysig hängkväll bara. Å inte ont anande så stiger vi in i lägenheten och blir rätt så chockade då ett gäng av våra bästa vänner hoppar fram och skrämmer skiten ur oss genom att skrika (ÖVERASKNING) och tjoa . Men den som blev mest chockad var nog Hjalmar som grät hysteriskt. Fast jag tyckte det var urtrevligt, ja vem har inte önskat sig ett stort överaskningskalas nån gång? Tusen tack goa vänner åååååååå vad vi kommer sakna er!

Tatto

Ja!!! Nu äntligen så fick jag till det. Idag så gick en liten minidröm i uppfyllelse. Jag har nämligen skaffat mig min allra första tatuering. Har varit såååå rädd och närvös på tanken att små små nålar som om och om igen skulle punktera min gyllenbruna rygg, men faktiskt trots min låga smärttröskel tycker jag knappt att det gjorde ont (sved bara lite ibland).

Men oj lilla jag liksom, fy så bortkommen jag först kände mig när jag kom in i lokalen. Kände först inte att jag riktigt hörde hemma där mellan alla tavlor av döskallar och pinuppor (skulle egentligen haft med mig Emma som är rätt van vid sånt här men hon dubbelbokade sig denna dag kom hon på) . Aja jag skulle ju bara få ett kostnadsförslag och boka tid. Åh Jippy killen som tog emot mig hade såklart tid just då, så det var bara att tuta och köra vill ju liksom få det gjort. Så utan något moralikst stöd så kliver jag in och sätter mig på en ledig bänk å såklart så sitter det ju bara sådana runt omkring mig som har massa tatueringar, en som precis höll på att tatuera in massa garvar och döskallar på hela ryggen, blev verkligen super inspirerad till att göra detsamma (nej mamma det va ett skämt andas lungt). Men så kom han med skissen åh alla frågor vart ska den sitta? Hur stor? Åh noggrant till tusen, små förändringar upp och ner som jag verkligen inte med mitt mänskliga öga kunde uppfatta.

Så var det dags skissen i lagom storlek och på plats mellan skuldrorna. Nu börjar det dukas upp med nålar och bläck mm (hjäääälp smärta är det ända jag kan tänka när jag ser "pistolen" han håller i). Det lilla ljudet av nålarna som rör sig rytmiskt i den lilla "pistolen" i tatuerarens hand skrämmer mig ännu mer (nu gäller det bit ihop INGA tårar nu). Men oj gör det inte ondare än så utbrister jag när han börjar "masera" min rygg. Ne värre än så här blir det inte svarar han mig (hör en viss fnissning i hans röst) och en kvart senare har jag denna fantastiskt fina kreation på min rygg! Tack TEDS TATTOO, super fint jobb å jag är super nöjd!Nu blir även min man glad. Dealen var att jag fick en tatuering och Algot fick köpa vapenskåp.

Babymassage

Denna vecka så var det tyvär sista gången på babymassagen. Supermysigt att träffas i grupp med andra mammor som precis har fött sitt andra eller tredje barn, tyst lugn musik och få gå en kurs i hur man bäst knådar på sitt lilla mästerverk. Fyra veckor i rad har jag och Emma varit där med Alfred och Enya, å lite trist är det att det nu är över =(.

Men veckan tog ju inte slut där. Idag så har vi varit på öppnaförskolan igen (som vanligt). Fast nu så var Hjalmars stora idol JONAH där.Ida och Anders

Å så i Lördags var det dags för min kära Ida att gifta sig med sin Anders. Åh vilket finnt bröllop det blev grät mig genom den fina vigslen och skrattade mig genom festen (det är vell så det ska vara). Ida och jag har varit klasskompisar i 10 år, vart jobbarkompisar på tre olika ställen och bästisar i massa år. Saknar dig Ida tack till er båda för i Lördags önskar er all lycka till.
Men så passade vi på att vara lite i Vrigstad nu när vi ändå skulle ner. Så lägenhet är fixad, Algot har troligtvis fått jobb och vi har fått lägenheten uthyrd och kommer flytta redan första November.


Och min "skogstokiga" mamma har nog slått rekord i svamp plockande denna höst och verkligen fyllt alla hennes frysar. Vänligt nog så fick vi massa svamp och ikväll när barnen sover ska jag avnjuta en höstig kantarellsoppa i soffan jämte mannen (mums).

RSS 2.0