Faster ISSSSSSSSA

Denna vecka är du ju höstlov för de människor som fortfarande går i skolan. Eftersom Hjalmars faster ISSSSSA fortfarande inte har tagit studenten så valde hon att spendera sitt höstlov här uppa hos oss i Stockholm=)
Så denna vecka har vi slappat, shoppat och varit på Livets ords ungdomskonferans.
Så har vi tagit oss en lite tur med Stockholms länstrafik och min lille kille kan verkligen konsten att charma alla runtomkring sig=). Alla som han började prata med började förr eller senare att le=)Kräkis

Ända från början så har min lill kille kräkts mycket efter varje mål, trodde att detta skulle förändras när han började äta riktig mat, men icke.

Efter lite Hjalmar och mamma bus!Tur att han älskar att bada!

SOVA

Efter en helg med massa jobb och lite sömn är det rätt gott att få sova tillsammans med min lille prins om dagarna!


Klappa

Klappa händerna när du är riktigt glad *klapp,klapp*Skitunge

Det blir ju bara roligare att vara mamma, men jobbigare på samma gång;). Nu är det lite mer liv och rörelse på Hjalmar. Sitter han i sin gåstol så får jag städa hela lägenheten inget ligger där jag la det. Idag hittad jag musplattan i badrummet och mitt linsfodral har jag fortfarande inte hittat.

Men inte blir det så mycket bättre när han  inte sitter i sin gåstol. För krypa det gör han inte än, men han ålar. Inte bara flyttar han mina saker, han sopar mina golv med sina bodysar. Så antingen får jag tvätta lägenheten eller honom. Men kul är det endå=).

 


Ny frisyr

Idag har jag varit och ändrat på min frisyr som jag nu har ägt i ett år. Å mums vad jag gillar enkelheten på landet. Min mor tipsade mig om en bra billig frisör utanför Korsberga som jag beställde tid hos. Hon heter Steffi coh bryter härligt på Tyska.
Först försökte jag hitta dit, verkligen mitt ute i skogen så ligger det ett litet rött hus med en liten liten skylt som det står Salong Steffi på. Denna lilla skylt missade jag självklart så jag blev lite sen eftersom jag efter ett litet tag fick vända bilen och köra tillbaka.
Men det gjorde inget att jag var sen för det var Steffi också. Jag knackar på dörren och 8 hundar och 4 valpar skällde i mun på varandra.
Då kom Steffi rusande i ridbyxor direkt från stallet (förutom hundar så äger Steffi massa hästar och katter också=)). Hon släpper in mig i sin lilla Salong där man kan ana lukten av häst och där väntar jag en liten stund tills hon har bytt om och tvättat sig lite.
Sen börjar hon att klippa av mitt lockiga hår medan hon konverserar om barn och djur med mig. Efter en dryg timma var hon klar med frisyren som mitt huvud äger nu och jag blev riktigt nöjd=). Hahah älskar verkligen enklheten här på landet. Inte riktigt vad man är van vid uppe i Stockholm=)

 Så vad tycker du om Steffis klippning?


Höst i Småland

Jusst nu befinner jag mig nere i den djupa skogen i Småland. Sitter i soffan hemma hos mina försäldrar och tittar ut över det glittrande vattnet och färgglada skogspartiet. Mmmm jag njuter, tre sovmornar på raken, gott.

Varför jag nu befinner mig i Småland är för att min kära gammla gymnasieklass hade återträff i Lördagskväll. Å oj va kul det va att träffa de människorna som man för bara några år sedan träffade varje dag och visste allt om. Det blev mycket prat om barn och graviditeter då vi var två rätt nyblivna mammor där och två höggravida kvinnor.
Men något högst ovanligt inträffade också i Fredagskväll. Jag hade anlänt tillklackenäs på kvällen och längtade efter en skön renbäddad säng. Så efter några timmar så var det dags för mig att krypa ner undertäcket. Eftersom jag delar rum med min sovande bebis så var det alldeles mörkt i rummet, jag lyfter på täcket och börjar klättra i sängen och då AJJJJJJJ!! Jo i mitten av Oktober så får jag ett getingstick på underarmen å ush vad det sved. Den lille pucko getingen hade bestämt sig för att övervintra i MIN säng i MINA rena lackan, fy fy på dig getingen rät åt dig att du är döööööd nu. MOOOOHAHAHAHAHHAHHA

 

R.I.PRSS 2.0