Kräksjuka

Jaha då va det min tur att vara dålig då!

Äppeltjuven

Det känna som att den här uppdateringen inte är en dag för tidig.

Sitter hemma idag. Skulle jobbat i helgen och Hjalmar skulle umgås med moster i Uppsala, men det blev tyvär inställt. Jag hinner inte ens in till Solna förrens Emilie ringer och säger att Hjalle har kräks lite. Inte så jätte ovanligt att han gör det just nu så jag fortsätter lungt till jobbet. Väl där får jag flera samtal där moster säger att han har kräkts igen igen och igen. Jaha ja går iallafall upp till avdelnimge för att kika in läget. Lungt och många personal, jaha så då återstår det vell bara att hämta stackars Hjalle. Tur är att jag slapp kräkningarna, men han är tyvär fortfarande dålig i magen och feber. Men en tapperhetsmedalj till Liljelycks som fick tvätta lite uppsättningar med kläder, lakan och sofföverdraget. (Love You)Men pigg är han endå. Märks nästan inte på honom att ha skulle vara sjuk, för rakartyg hittar han på endå=).
Idag så har jag faktist känt mig väldigt duktig för att jag har påbörjat en storstädning. Så jag har ju inte ögonen på Hjalmar hela tiden. Vilket han gärna tar till vara på. När mamma inte tittar hittar han hennes handväska och börjar rota i den, där hittar han ett stort fint rött äpple som han genast börjar mumsa i sig.=)Han utvecklas mycket nu varje dag så går han mer och mer själv. Gå vagnen använder han flitigt och kan nu också vände med den.


Drömmen om värme

Hade tänkt att jag och Hjalmar skule ta oss ut på en promenad idag. Men jag vaknar till beskedet att våran biltermometer visar på -27°c brrrrrrr. Ingen promenad i den kylan. Går in på min FB där jag har fått brev från min kära mor. Hon och pappa befinner sig på krysning i karibien. Är ju bara människa och kan inte hjälpa att jag blir lite avundsjuk. Vet att det är fint så här års och att man kan åka massa pulka oh skridskor mm. Men ändå så sitter jag har och längtar ihjäl mig efter sommaren. Så skönt att kunna gå ut utan att dra på sig massa utekläder och skor, bara kunna sätta Hjalle i vagnen och sätta in fötterna i ett par sandaler och bara gå.Miss you sommar!

RSS 2.0