Kärlek


Det är med ett stort leende på läpparna som jag idag  bloggar=)
Äe inte de här pojkarna de mest fantastiska i världen. Har mått lite sämre de senaste dagarna och varit väldigt trött. Så i morse fick jag en välbehövlig sovmorgon. Å inte nog med det, vid tio tiden kom mina pojkar in med en underbar frukost på sängen. En sådan som bara jag kan gilla. Chips, godis, coca-cola, makor, varmchoklad och någraföräldra tidningar=)

Jul

Denna jul blev lite annorlunda än vad vi är vana vid. Vi brukar alltid ta oss ner til Småland i samband med jul. Men eftersom vi skulle jobba i år så kom mamma och pappa upp till oss istället. Så det blev ett lyckat knytkalas i Uppsala. Hade vell kanske inte så höga förväntningar eftersom vi skulle trängas i en lägenhet i Uppsala, men vi hade riktigt trevligt och mysigt. Å många fina julklappar blev det, tack alla!!!


Det som va lite tråkigt var att jag och Hjalle har tampas med feber de senaste dagarna. Under självaste julafton hade  lillkillen upp till 40,3. Stackars liten. Själv skulle man igentligen jobbat inatt men det blev inget med det.


Promenad

Nu tar han små rara, vingliga, staplande steg=)

Sömnkrypare

För er som inte vet vad en sömnkrypare är så ska jag förklara det för er. Det är en utsökt söt liten kille som inte kan ligga still när han sover utan bara ska krypa runt runt runt och snurra i sängen. Jag skriver ju självklart om min lille Hjalle. Jag och Algot har varit väldigt glada med att ha Hjalle i våran egen säng, bara för att det är mysigt. Men detta har vi nu fått sluta med. Ett flertal gånger när vi lagt honom och senare kommer in och ska lägga oss själva så hittar vi Hjalmar i alla möjliga roliga positioner och på helt andra ställen än där vi sövde honom.

Så nu i veckan hade vi lagt honom i spjälsängen när vi senare kom in i sovrummet så sitter Hjalle upp med täcket i knät och sover tungt. Så söt så man bara spricker inombords!Julshow

Ja vad kan man säga. Julshowen blev succé=) Man kan inte tro att vi startade församling i Augusti men endå lyckas med att sätta ihop en relevant och bar julshow. Är bara så stolt och glad över min församling, så tacksam att jusst jag får vara med här. TACK GUD för att du kallade oss hit!


Igen

Okey jag har gjort det igen, totalt glömt bort att blogga. Men till mitt försvar är det en liten stressig period igen.

Kom precis hem från Småland där Hjalmar har haft sitt allra första kalas.

 

Sen hann vi ju med att gå på dejt jag och min älsakde man, är sååååå KÄR!

LOVE YOU ALGOT

Vi åkte till utsikten i Huskvarna där Algot en dag för länge sedan gick ner på knä och friade.

På bänken satt jag och han på knä framför, dock va det lite varmare då=)Stora pojken!

TRots ett inställt 1årskalas så blev han ju ett ändå! =)
MIn stora pojke, känns som igår då vi befann oss på BB med världens mysigaste lille plutt. Tiden går verkligen fort!
RSS 2.0