Målning

Snart är det dags, 1:Maj så flyttar vi in i vår nya lägenhet en trappa upp. Inför inflyttning så passar jag på att fräsha upp våra möbler en del. Har haft leksvik möler från IKEA som nu får en ny lsyter med lite vit färg.


Så medans jag målar sängen blir det till att sova på golvet ett tag!

KALAS!

Idag har det varit riktig feststämmning. Öppnaförskolan har ett tag varit stängda förskolan, men idag så öppnade den igen i helt nya stora fina och fräsha lokaler. Självklart så gick jag och Hjalle dit för att fira med ballonger, fika å mycket trevligt sällskap.Vårsol

Jo äntligen kom våren som man knappt har vågat hoppas på. Å varje dag försöker vi spendera ute i solen. Hjalmar har precis lärt sig att springa utomhus å han älskar det. Nu kom första hink och spaden fram så att man får dammsuga hallen efter massa sand varje dag, helt undertbart helt enkelt.Men för ett par veckor sedan när de första solstrålarna letade sig fram till våran altan å jag skulle öppna upp för att vädra ut lite, så går Hjalmar ut och hämtar pulkan sätter sig i den och räcker snöret till mig. Själv är jag rätt så trött på allt pulkaåkande nu, men tydligen inte Hjalmar.

RSS 2.0