Sömn

Idag känner jag mig riktigt utvilad. I natt sov nämligen Hjalmar hos min syster Emilie och hennes man Filip. Sååå gott, första hela natten på 1 1/2 år. Det tackar vi väldigt mycket för. Hjalmar verkade ha stormitrivts me, sov hela natten och va så nöjd och glad när han kom hem=)

Enilie med Hjalmar för några månader sedan!


*snyft* min kamera är sönder

Suck suck suck, som ni kanske har förstått så använder jag min kära kamera rätt mycket. Men när möhippan för min kära syster skulle hållas så slutade min kamera att fungera. Lämnade in den igår i affären och det kan ta upp till tre veckor att laga den. Snyft snyft snyft.

R.I.P D60Syster Yster

Hmm vad kan man säga. Om ingen har missat detta så va det så att min syster Emilie gifte sig med sin Filip nu i sommras. Tydligen så hade hon fått lite för lite uppmärksamhet här på bloggen så nu Emilie håll i dig för här kommer det nu uppmärksamhet=)
Sådär ja. Hoppas att ni har njutit av min otroligt vackra syster=)

FÖRLÅT

Ok sorry jag vet jag har inte uppdaterat på väldigt länge nu. Men det har sina förklaringar. Denna sommar har nämligen varit sjukt rolig. Har arit med om tre möhippor, 1/2 svensexa, tre otroligt roliga bröllop, release konsert och församlingsproklamation av SOS church of Stockholm. Helt fantastiskt roligt.

Mitt i allt har jag ju varit mamma för en underbar liten pojk som verkligen har växt. Han har fått 8 tänder denna sommaren som han gärna anväder till att bita mamma;)

RSS 2.0