Sköna dagar i Småland!

Mmmm idag har det varit härligt väder. Så Hjalmar passade på att bada lite i en balja. Har även idag spelat Settlers å vad kan jag säga mer än att jag regerar på det, eller vad säger du mamma?

Midsommar

I vanliga fall så brukar jag inte bry mig så mycket om midsommar, har alltid tyckt att storhelgstillägg till lönen väger tyngre. Men i år så har jag ju varit ledig och oj va kul jag har haft.


                     


Är ju som sagt nere i Småland nu så jag passade på att umgås med gamla vänner. Annelie, Frans Ida och Anders tittade förbi mina föräldrars stuga på eftermiddagen. Den lilla familjen Anderås va här också, så det blev stor kalas.

     

Trots riktigt ruggigt väder så tog vi oss ut på sjön. När man väl sitter på sjön och fryser så kunde man ju lika gärna hoppa i badkläderna och ta sig en tur på vattenskidorna. Så jag Anders och Frans tog oss upp. Riktigt gött va det, första åket varje sommar är ju alltid speciellt.


Spelade SETLERS också (riktigt kul spel) och där domenerar man ju såklart. I natt så vann jag två vändor och nu kvällen efter så har jag vunnit två vändor över mamma och pappa (ibland så är man ju bara för bra).


Bilduppdatering

Ojoj sorry nu har det gått ett litet tag sedan jag uppdaterade här, nen jag har haft en väldigt trevlig vecka med massor som har hänt så jag har helt enkelt inte hunnit. Det har varit barnvälsignelse för Hjalmar som Julia gjorde såååå bra, trots en operation veckan innan. Efter barnvälsignelsen så åkte jag ner till Småland och jag har hunnit med den ena och det andra här nere. Har hälsat på underbar syskonbarn, varit på nyhem, hälsat på svärmor och varit hundvakt! Men jag har ju hört att en bild säger mer än tusen ord så här kommer en liten bilduppdatering.Bygge

Nu har jag och Hjalmar varit inne och byggt på kyrkolokalen för första gången!=) Målade taket så jag hade verkligen målafärg överallt=). Hjalmar är jätte duktig klarade av att leka själ nästan hela tiden, bara man ser mamma så är man rätt så nöjd.
Husförsamling!

Nu har vi haft våran första samling med vår husförsamling. Fy vilken go grupp, saknade Linda och Thomas bara=(. Men oj jag är så nöjd, bästa husförsamlingsgruppen lr vad?

Var ju bara tvungen att dra fra mitt favospel quackle, väldigt kul kom hem till mig så får ni testa.Sen var vi ju bara tvugna att ta en promenad bort till Hamrenarn och se på hus lillkissen växt!


Sveriges nationaldag!

Tänka sig idag är det Sveriges nationaldag och jag har verkligen inte märkt någonting av det. Lite tråkigt det borde faktist firas lite men men.


Hurra för Sverige!

Stod idag och tittade ut genom mitt köksfönster där jag fick skåda en väldigt söt och fin händelse. Utanför mitt fönster så finns det några blomlådor med några stackars växter i, som aldrig får vara ifred. Det går någon helg sen ligger de utspridda över marken (riktigt trist tycker jag). Men så idag när växterna än en gång var uppryckta så gick det förbi en gammal dam med rullator spm förbarmade sig över dessa växter och tog sig tid för att plantera om dem. Fin fint sånt vill vi se mera av!


Min vardagshjälte!

Student

Idag har jag varit med om något mycket trevligt. Jag har nämligen varit på studentfest idag. Det var Emma Sunesson (snart Blom) som tog studenten idag. Bra jobbat tjejen!Emmas älsklingar står och väntar på henne. (Å så klart Hjalmar med!)

Äntligen Emma!Men oj vad sånt här partaj får mig att se tillbaka till min student och jag blir alldeles varm i hjärtat när jag gör det. Va tvungen att ta fram gamla bilder och njuta mig tillbaka en liten stund. Va kul vi hade den dagen, saknar er massor mina OP brudar!
Bilelände!

Finns det något surare än när bilen går sönder och det kostar maassssa pengar att laga den? Ne jag tror inte det! Här om dagen va jag och Hjalle ute och körde bil på E4:an. Det dröjde inte länge förens jag kunde konstatera att turbon inte fungerade som den skulle. Snart såg jag också ett stort sökmoln bakom bilen, så jag stannar vid vägkanten coh när jag saktar ner så börjar kupen bli helt rökfylld.

Visade sig att turbon hade lagt av. Surt surt bilelände!

Skivinspelning, bröllop och Småland!

Ojoj nu har jag haft att göra det senaste dagarna så bloggen har fått blivit lidande, men nu är jag här igen.

Nu har skivinspelningen till Missions SOS festivalskiva börjat och i fredags var jag med och körade lite. Grymt kul har aldrig varit med och gjort något liknande så spännande spännande. Eftersom Algot åkte hem till Småland lite tidigare än vad jag och Hjalmar gjorde så fick Hjalmar helt enkelt hänga med. Julia fick agera barnvakt och det gick galant, han va på strålande humör!


    


Efter skivinspelningen satte vi oss direkt i bilen och drog ner till Småland. Eftersom det va Fredags eftermiddag så va det sjukt mycket trafik och resan gick dunder segt. Men det fick de ju vara värt, alltid gott att komma hem till mor och svärmor för att bli lite ompysslade=) Men nu va det ju faktist bröllop vi va nera för den här gången och nu har ju Hjalmar blivit tillräckligt stor för att vara borta från mamma över en dag så han fick stanna hemma hos mormor över Lördagen. Min mamma och pappa firade 30årig bröllopsdag och istället för att ge dem frukost på sängen så fick de barnbarn på sängen och jag tror att det uppskattades mer=)

                                          

Men bröllop var vi på. Jätte fint vigsel i Västervik och härlig fest i Vimmerby. Men det bästa av allt en strålande vacker brud, det var nämligen min Kristin som gifte sig med sin Jonathan!
                               
(Måste ju bara få skryta lite med att visa att jag nu har gått ner alla mina 36 gravidkilon Tjihoo!)

Dagen efter åkte vi och hälsade på mina svärföräldrar i Vrigstad och njöt av gott sällskap och strålande sol. Fick träffa Algots en månaders färska syskonbarn för första gången (Amadeus) så mysigt! Esaias den äldreav Hjalmars kusiner va bara super gullig med, det första han gör när han får se att Hjalmar är på besök är att gå fram och ge honom en puss=)

             
             RSS 2.0