Affed

MAMMA MAMMA se så stor jag är!

Välkommen Josef

Jaaa nu äntligen så är jag faster igen, till världens sötaste, underbaraste och gulligaste lilla (lr stora, 4800g!) JOSEF!
Det som är tråkigt med det hela är att de bor på Cypern så innan jag har hunnit hålla honom så har han nog redan börjat gå=/


Bilderna har jag snott från syrrans blogg, där det för övrigt produceras ännu en bebis som kommer inom kort.

Ett vitt landskap

De flesta barn verkar tycka att det är kul när det kommer snö, men inte Hjalmar.


Men efter mycket fixande och trixande så lyckades jag locka fram några leenden långt långt där innefrån.Pappa är här!

Så där ja, nu har vi flyttat på riktigt, för nu bor också Algot här nere (me like). Åh vad Hjalmar hade saknat honom, nu får han ju åka traktor och umgås med pappa ute i ladugården.Men vi har också hunnit med ett litet besök till badhuset (Alfreds första).

Maskerad lr?

Nu har vi precis kommit hem ifrån Pingstkyrkans änglafest. Förr så klädde alla branen ut sig till änglar och gick till denna lilla tillställning, nu har dom ändrat det och gjort det till maskerad istället (stod et på inbjudan iallafall)

Så idag har jag ägnat min tid åt att måla en tigertröja till Hjalle för att spexa till det hela. Alfred ägde redan en liten söt tigerpyjamas så två små tigerungar tänkte jag ta med mig.
Men sen visdae det sig att det visst nästan bara va Hjalmar och Alfred som kom utklädda, men dom va ändå världens sötaste små tigrar.

Nerflyttade men inte inflyttade

Sådär ja då va vi på plats i Småland då, eller närmare bestämt Vrigstad. Men vi får inte tillgång till vår nya lägenhet förren 1:a december, så under tiden vi väntar på att få komma in i den så är jag typ inneboende hoss mina svärföräldrar. På gaveln av deras hus har dom en super charmig liten lägenhet som jag jusst nu bara är förälskade i. Hade den inte varit så liten så hade jag kunnat tänka mig att bo kvar här.

Men välkommen in på en liten rundvandring.


Välkommna in i värmen.

Kommer ni hit så blir ni välkommnade av en tokison!

Åt höger när man kommer in så har ni vårat lilla vardagsrum. (Det var i detta rum som jag och Algot första gången höll handen, men då hade familjen Hjalmarson detta rum som ett "häng" rum med TV).

Innanför vardagsrummet ligger köket!

Om du stället går åt vänster när du kommer in (går du rakt fram så hamnar du på toaletten och den ska jag visa dig om du kommer hit på riktigt) så hamnar du i barnens rum. Dom har nu börjat dela och klara det galant!

Därinnanför ligger "the master bedroom"!

Här myser jag men mina godingar.

Här ligger jag även och tittar på det fina albumet som är fullporoppat med: minnen, kärlek och bilder som vi fick av några av våra vänne innan vi flyttade. Saknar er massor, kom snart och hälsa på oss.

Varmt Välkommna!


RSS 2.0