Emmas möhippa

Lite sent att skriva om denna eftersom den inträffade för nästan två veckor sen. Men bättre sent än aldrig.
Ojoj roliga möhippor eller vad. Möhippa för Linda på Fredagen och två dagar senare på Söndagen var det dags för en inte ont anande Emma(hahah livet är bra härligt=)).

Måste bara få skriva en rad om dessa två eldsjälar som jag beundrar sååå mycket. Både Linda och Emma fick barn när de fortafarnde var väldigt unga och inte hade gått ut gymnasiet. Men de bestämde sig för att behålla barnen trots att de biologiska papporna inte var med i bilden. Sen har de uppfostrat två fantastiska små pojkar Neo och Jonah och de är såna bra mammor som jag verkligen ser upp till. Älskar er tjejer!Men men möhippa va det=).
Tidigt på morgonen tog vi Emma på hennes arbete och chockade henne totalt! Haha, sen fick hon göra massa roliga små uppdrag under hela dagen. Å hon gav verkligen järnet. Sen gick vi på Gröna Lund och körde femkamp,. Emma går och vinner och själv hamnade jag på sista plats(Men medalj fick jag endå).

Senare på dagen så slår vi oss tillsammmans med killarna som hade svensexa för hennes blivande  man Stefan. Efter det så avnjuter  vi en underbar middag ute hos familjen Hamrén och får lyssna på varandras berättelser om vad vi hade gjort under dagen. Alltså en riktigt lyckad dag.           

Möhippa

Whooohoo igår så hade vi möhippa för min goa vän Linda. En av de roligare möhippor jag har vart på. Linda är så kul och go, hon bjöd verkligen på sig själv. Hon fick göra massa roliga små uppdrag och för varje uppdrag som blev korekt utfört så fick hon ett par riktigt heta trosor;).

Om två veckor så gifter sig Linda med sin Thomas. Lycka till gumman=)
   
               

SEMESTER!

Hej hopp alla bloggläsare.
Om ni undrar varför jag inte uppdaterar lika ofta nu som förr så är det för att jag har SEMESTER! Mmm underbart ord bara smaka lite på det.

Sen senast har det hänt massor med familjen Israelsson. Algot började sin semaster med att åka ner till Småland där jag och Hjalmar hade väntat på honom i en vecka. Vi började veckan med att bo hemma hos svärmor och svärfar. Där har vi levt härligt lantliv föst kossor, skördat hö, träffat kompisar, fiskat och umgåts med härliga släktingar.
                        Till helgen kom våra goa kompisar Billy och Hanna Hamrén ner. Så då förflyttade vi oss ut till Klackenäs där mina föräldrar bor. Där blev det verkligen fullt hus för min bror Linus och hela hans familj har flyttat dit en sväng innan de flyttar till Cypern i September. Så min kära mor fick alla sina barn barn under ett tak och oj va glad hon va för det(jag har en dunder mamma och en super pappa som satt barnvakt åt alla tre). Så mamma och pappa tog Hjalmar massor, så att jag och Algot fick ha lite kul med Billy och Hanna.
Nu har vi kommit tillbaka till Märsta en sväng för att snart åka vidare=). Å här i Märsta har jag redan hunnit med att både gå på stabsmöte med den kreativa staben och vara på grillfest med SOS church. Åh vad jag älskar livet=)


                                       
RSS 2.0