Hej då Småland!

Så där ja! Nu har man alltså kommit tillbaka till Märsta igen, dags för att börja städa och tvätta igen.

Sista dagen i Småland spenderade jag i Jönköping hos Terra. Är alltid kul att komma dit och se hur Alina växer och prata lite strunt om mamma saker. Till min glädje så är ju Terra lyckligt kär och till min förvåning visade det sig att det vara min gamla klasskompis Johannes (haha frikyrko Sverige är ju mindre än vad man tror).
 

Men kul har jag haft denna vecka. Men som man säger borta bra men hemma BÄST!

Hipp Hipp Hurra på mig själv!

Oj vilken härlig födelsedag man har haft! Vaknar av att min syster och mor sjunger födelsedagssången tyst för att inte väcka Hjalmar, men för sent och när han får höra sång spricker hela ansiktet upp i världens vackraste leende. Efter detta somnar vi om och sover ända till TIO!!! Eftersom man är småbarnsförelder så får ni förstå att detta är väldigt sällsynt. Men när vi till slut har tagit oss upp är sängen så bär det av på en härlig vår prommenad, massa blommor har börjat skjuta upp och videung har börjat titta fram.    
På eftermiddagen drar jag, syrran och Filip till kosta outlett för att inhandla lita fräcka kläder. 


Får ju passa på att tacka alla för fina presenter, sms och inlägg på facebook som jag har mottagit, TACK!

Men nu (lördag) så har min kära man tagit sig ner hela vägen till Småland från Stockholm, så en hel helg får vi njuta i sällskapet av familjen Hjalmarson (känner redan hur det doftar gått från köket och det vattnas i munnen på mig). Så nu har alltså en fantastisk vecka hos mina föräldrar tagit slut och både jag och Hjalmar har blivit riktigt bortskämda.


Vi blir ju rätt bortskämda här på biskopsbo också, redan idag så har min svärmor tagit med sig Hjalmar ut på en promenad så att jag kunde få koppla av i biskopsbos sollarium (man måste ju hålla uppe den fina solbrännan som man fick i Egypten). Lyssnade samtidigt nåra avsnitt från boken luftslottet som sprängdes, för er som inte läst dessa böcker av stig Larsson så gör det. Dessa böcker är några ut av de mest spännande böcker jag läst och jag ser fram emot att se män som hatar kvinnor på film, denna film har ju precis blivit bioaktuell.

Vårsol och Lambi

Vilken dag, vårsol och fint. Vilken tur att jag fortfarande är i Småland. Har varit ute på en fantastikst härlig prommenad. Här vid mina föräldrars hus så finns väldigt vacker natur så jag och Hjalmar tog oss en sväng med vagnen. Först gick vi ner och tittade på den smältande isen och efter det gick förbi grannarna som hade fått nya små lammungar. Så här kommer det lite fina bilder från våran lilla utflyckt.

Familjen Hjalmarson

Igår så spenderade jag och Hjalmar en hel dag i familjen Hjalmarsons sällskap. Vi började med att fika(vilket man ofta gör hemma hos familjen Hjalmarson) ihop med Algots mormor Lisbeth och hans mor Liselott. Efter en liten lugnare förmiddag så samlades lite större del familjen runt bordet för att njuta av en utsökt plommonspäckad fläskkarré(min svärmmor är en av de bästa på att laga mat.

  
  

Eftersom gårdagen bjöd på ett underbart väder så kunde vi ju inte hålla oss inne, så fram med vagnar och klä på de små barnen så bar det av utåt. Innan promenaden så var vi ju bara tvugna att titta på den stora grävskopan som farbror Frans körde, Esaias tyckte självklart att detta va väldigt spännande.

Efter promenaden så blev det självklart lite eftermiddagsfika som innehöll tårta, detta för att jag själv fyller år i veckan och för att Frans hade fått ett bra jobb.

Framåt kvällen tog vi kvinnor + barn oss en tur till Värnamo för att hälsa på min kära svägerska som tyvär är inlagd på lassaretet. Hon såg piggare ut än vad jag trott men det märktes att hon va trött, läkarna tror att hon har fått ett hål på lungan eftersom hon har svårt att andas och inte syresätter sig så bra. Krya på dig Annelie, hoppas att du får komma hem snart.

                                                              
Småland och Örebro

Oj oj oj massor som har hänt denna veckan. Har tagit en liten vecko till att åka ner till Småland för att hälsa släkt och vänner. Har varit en händelserik vecka.

I Fredags hade vi en liten återträf från gymnasiet, ett litet gäng på fem tjejer som brukade hänga ihop. Oj vilken trevlig kväll vi hade, trevligare än jag haft på länge.


Tidigt dagen efter så drog jag till Örebro med mina kära föräldrar för att hälsa på min kära släkt som ännu inte har skymtat Hjalmar mer än på kort. Mormor blev glatt överaskad när vi traskar in med honom. På eftermiddagen åkte vi till min kära moster som fyller femtio på Lördag. Snaka om kul va verkligen evigheter sen man såg dom.


Söndag var ennu en dag utan sovmorgon, då drog jag till Vrigstad eftersom pappa skulle predika där. Skoj senast jag va i Pingstktrkan va nog när jag och Algot gifte oss. Men också där va det ett kärt återseende med gamla bekanta.

Nu är det alltså Måndag kväll och Hjalmar ligger och sover efter att ha spenderat en hel dag med alla sina kusiner. Mamma(alltså jag) fick lite tid att ha trevligt ihop med Magda och Karolina. Vi började med att besöka den öppna förskolan i Sävsjö där Hjalmar fick en ny kompis,en jätte söt liten flicka (Sarah) som tyckte detva kul att bland annat lägga Hjalmar i en liten docksäng. Sedan gick vi vidare hem till Magda och blev serverade god mat. Men inte verdet nog där när Magda skulle med Evelin till babysim och Karolina åkte hem för att lägga Esaias drog jag vidare till min kära gymnasie kompis Lina som sen sist har blivit sambo och förlovad med Martin. Snyggt hus och jag fick briljera lite till med min Hjalmar.Nu trodde man att jag hade varit med omnog trevligt denna dag, men senare på kvällen mötte mamma upp mig i Sävsjö för att vattengympa lite med mig medans moster Emilie och Magda fick ta hand om Hjalmar. Så nu är man lite mör i huvud och muskler och hade tänkt mig att sova en god natts sömn.

Hej alla mina läsare

Hej alla mina fanastiska läsare!

Här är alltså min nya fanatstiska blogg!

Bara så ni vet så är inte rättstavning och grammatik en egenskap som jag besitter. Så nu i framtiden så vill jag inte att tex Emil ska märka ord eller liknande!

 

Sådär låt bloggandet börja!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0