Värme

Oj ja nu känns det att man är gravid. Min graviditet är allt annat än en vanlig graviditet tex har jag hittills gått upp mer än 35kilo! Å nu börjar det kännas att det är varmt, varmt, varmt och åter varmt. Men som tur är så är vi nära havet. När hettan börjar bli olidlig så drar vi ner till stranden och sen sitter jag vid strandkanten tills den värsta värmen har lagt sig. Men även mina stackars hälar börjar ta stryk, kanske är det en blanding mellan mycket vätska och min tyngd, men när jag börjar promenera så trycks vätska ut i mina hälar som nu är fylla med vattenblåsor. Ne nu vill jag snart föda! (men får nog vänat 6 veckor till)


Nu undrar ni säkert, men hur? Vart har magen tagit vägen?
Jo ett av de härligaste gravidtipsen som jag har fått hittills, gräv ett hål och lägg magen i den.
Super skönt för en stund så känns det nästan inte av alls att man är gravid;).Stockholms skärgård

Mmmm mmm mmm vad jag njuter av att ha semester. Idag så va det toppenväder igen och familjen Israelsson bestämde sig för att göra en liten utflykt till en av öarna i närheten. Så efter en liten båtfärd så nådde vi ön Fejan. 10 personer bor där året om och i "hamnen" låg det en litet vandrarhem med restaurang. På kartan stod det även att det skulle finnas en badplats. Men, hmm badplats kanske det inte var, en nybyggd brygga med massa tång och sjögräs runt omkring. Men eftersom det blåste ganska friskt så kände vi inte att det var nödvändigt med bad. Men en mysig dag hade vi iallafall, fina gångvägar med vacker natur och god mat. Med andra ord så har vi stornjutit!Midsommar i Stockholmsskärgård!

Oj oj vad jag är nöjd med årets midsommar. Spenderade den i en hyrd stuga i närheten av Norrtälje. Men det bästa av allt  är att vi fick spendera den i sällskap med fam Hamrén, fam Evermin och fam Blom. Med kanon väder och ett topp humör så gick midsommar helgen alldeles för fort i år.


Sista bilden jag har på magen Blom. För bara dagen efter de åkte härifrån så blev det färd in till BB Stockholm och en liten söt Enya föddes. Längtar sååå tills vi får se henne. Men först så ska vi vara kvar här i stugan en vecka å bara koppla av med familjen.

Bröllop

Så äntligen var det dags för dagen B den stora bröllopsdagen. Dagen då min kära bror Emil äntligen fick sin vackra Eva. En sjukt kul dag, tack familjen Anderås minimini för att vi fick vara med!Sommarlov

Ja nu är det verkligen sommar på riktigt. Nu i veckan så var det avslutning på öppnaförskolan. Detta firades med tårta och lite för tidigt midsommarfirande. Men Hjalmar tittade mest konstigt på alla vuxna när det var dags för att sjunga små grodorna.
Hjalmar tycker väldigt mycket om att gå ut, så det första han gör på morgonen är att klättra upp i vagnen och ta med sig skorna=)

Välkommen Noel

Nu är sommaren här och oj va tiden har flytt iväg. Redan nu på Lördag så ska bror min gifta sig med Eva. Så förra veckan anlände Hjalmars kusiner som vanligtvis bor på Cypern till Sverige. Dom hälsade på en snabbis eftersom vi så lägligt bor nära Sveriges största flygplats. Men mitt syskonbarn Viktor va inte riktigt nöjd, han frågade hela tiden när dom skulle åka till Sverige ditt Farfar bodde. Stackars Viktor hade längtat till Sverige men hade en helt annan bild av Sverige än den som Märsta gav.

Men mer har ju hänt. Linda och Thomas Axelsson har äntligen fött sin lilla Noel. Det tråkiga är att de idag flyttade till Småland=(. Men vi fick en sista kväll tillsammans så att vi fick hälsa lille Noel välkommen till världen. Men åh va vi kommer att sakna dom.

Sådär nu är en av tre bebisar ute!

Min tid i Småland

Min tid i Småland har för snart två veckor sedan tagit slut. Å jag har inte hunnit blogga någonting, har haft massor att göra sedan jag kom hem. Har sett min lille Ramses på ultraljud igen, ser ut som han har riktiga putläppar som han låg och smackade med medans vi tittade på honom (nej jag vet fortafarnde inte vad det är för kön på bebisen). Men anledningen för ultraljudet var att se så han växer som han ska, nu väger han 1600gr och kommer ungefär att väga 3600g när han föds, om han nu följer kurvan som han ska. Själv har man ju nu sprängt 30kilos vallen (å 1600gr av det är Ramses=)).

Men men, min tid i Småland var rätt trevlig för både mig och Hjalmar. Hjalle hade så kul med sina kusiner Esaias (3år) och Amadeus (1år). Jag och min svägerska Karolina var så förundrade över att dom kunde ha så roligt och leka så bra utan något skrik och gnäll alls!Å imorgon så kommer Hjalmars två andra kusiner Viktor och Evelin till Sverige, få se hur kul dom har det tillsammans.

Men visst fick jag lite sommarvärme till slut, så jag och Hjalmar tog oss ett litet dop (sjön hoss mamma och pappa är grund så vattnet var uppvärmt till 24°c).


Algot stod inte riktigt ut med att inte se oss på två veckor, så han tog sig en snabbvisit till Småland.
Å visst hade han rätt kul också eftersom min far har skaffat sig en fyrhjuling.


Men nu så är jag alltså hemma igen. Å visst har vi hunnit med lite mysdagar med familjen mellan alla undersökningar, barnmorskebesök och läkarbesök. Vi har hunnit besöka Stockholms Centralpark (Hagaparken), fjärilshuset och så har vi badat lite också.

RSS 2.0