Tatto

Ja!!! Nu äntligen så fick jag till det. Idag så gick en liten minidröm i uppfyllelse. Jag har nämligen skaffat mig min allra första tatuering. Har varit såååå rädd och närvös på tanken att små små nålar som om och om igen skulle punktera min gyllenbruna rygg, men faktiskt trots min låga smärttröskel tycker jag knappt att det gjorde ont (sved bara lite ibland).

Men oj lilla jag liksom, fy så bortkommen jag först kände mig när jag kom in i lokalen. Kände först inte att jag riktigt hörde hemma där mellan alla tavlor av döskallar och pinuppor (skulle egentligen haft med mig Emma som är rätt van vid sånt här men hon dubbelbokade sig denna dag kom hon på) . Aja jag skulle ju bara få ett kostnadsförslag och boka tid. Åh Jippy killen som tog emot mig hade såklart tid just då, så det var bara att tuta och köra vill ju liksom få det gjort. Så utan något moralikst stöd så kliver jag in och sätter mig på en ledig bänk å såklart så sitter det ju bara sådana runt omkring mig som har massa tatueringar, en som precis höll på att tatuera in massa garvar och döskallar på hela ryggen, blev verkligen super inspirerad till att göra detsamma (nej mamma det va ett skämt andas lungt). Men så kom han med skissen åh alla frågor vart ska den sitta? Hur stor? Åh noggrant till tusen, små förändringar upp och ner som jag verkligen inte med mitt mänskliga öga kunde uppfatta.

Så var det dags skissen i lagom storlek och på plats mellan skuldrorna. Nu börjar det dukas upp med nålar och bläck mm (hjäääälp smärta är det ända jag kan tänka när jag ser "pistolen" han håller i). Det lilla ljudet av nålarna som rör sig rytmiskt i den lilla "pistolen" i tatuerarens hand skrämmer mig ännu mer (nu gäller det bit ihop INGA tårar nu). Men oj gör det inte ondare än så utbrister jag när han börjar "masera" min rygg. Ne värre än så här blir det inte svarar han mig (hör en viss fnissning i hans röst) och en kvart senare har jag denna fantastiskt fina kreation på min rygg! Tack TEDS TATTOO, super fint jobb å jag är super nöjd!Nu blir även min man glad. Dealen var att jag fick en tatuering och Algot fick köpa vapenskåp.

Kommentarer
Postat av: Lilo

Trodde du pratade om något smått. Det är ju jättestort. Varför inte på varsin tutte? Nåja ryggen är ju bättre än på benen. Benen låter förnedrande men går och gömma i strumpan. Ska köpa dig en schal.

Ledsen Lina. Fint gjort men nä...

2010-10-19 @ 22:08:59
Postat av: Helga

Jätte fint Lina, strunta i vad alla andra säger ;) Jag har tre och min mormor och morfar hatar dom. Dock har jag tur med min kära mor & far som oxå gillar tatueringar. Men jag har fler på gång och hur många eller stora man väljer att ha är helt upp till en själv eftersom det är man själv som ska ha dom hela livet :)Hoppas allt är bra med er!

Kramar Helga

2010-10-20 @ 08:16:34
URL: http://frusolhall.blogg.se/
Postat av: Grynet

Hej hej!

Jag hittade bloggen i alla fall :)/Karin (mamma till Lova på öppna förskolan)

2010-10-27 @ 12:33:02
URL: http://gryyneet.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0