Borta bra men hemma är ändå bäst

Jag har sagt förrut och jag säger det igen borta är fantastiskt bra (speciellt på sommaren), men det finns ändå inget som slår det egna hemmet. Har varit hemma en vecka nu men ändå inte lyckats blogga. Varit på besök hos barnmorska, läkare och specialistmödravården. Alla är rättså barmhartiga mot mig och om min livmordhals är mogen nog så är den kommande veckan den sista veckan som jag kommer gå som gravid! (YES UNDERBART) Är faktiskt lite trött på detta nu, men lite skrattretande är det att jag har lyckats pricka in att föda i augusti under den varmaste sommaren på 16 år (då har jag också konstiga graviditeter som gör att jag sväller upp ordentligt 45 gravidkilon är jag nu uppe i).

Men gott har jag haft det ändå. Sista veckan i Småland befann jag och Hjalmar oss i Klackenäs hos mina föräldrar. Å jag är glad att min pappa bygger stadiga och stabila hus, för under hela denna vecka så bodde det tre riktiga busungar som jag mer än en gång undrade om dom inte skulle riva huset medans de ände höll på (men huset i Klackenäs står kvar inför ett nytt försök nästa sommar då det då kommer vara sex barnbarn istället för tre=/)


Tre till på väg=)

Hjalmars favorit stund!

Jag och Fillefippen tävlar om vem som kan ballansera glaset bäst, vem tyckte ni vann?


Hann ju också med att hälsa på familjen Axelsson en snabbis, dom har det såååå fint i sitt torp utanför Gränna=)


Bröllop har jag ju också hunnit med. Algots kusin Hanna gifte sig med sin Linus. Riktigt spännande då middagen ägde rum på ett riktigt slott!

SLOTTET!

Det riktigt vackra brudparet.


Men trots detta så är det gott att vara hemma igen. I helgen så har vår kära kyrka församlingläger, i mitt tillstånd så orkade jag inte riktigt medvärka hela helgen, men en kväll orkade vi med=). Har verkligen saknat SOS church, härligt att komma dit och höra Engelska, Arabiska, Spanska, Svenska och massa fler språk i ett härligt sorl. Samlas runt lägerelden och lovsjunga med enkla lovsånger, älskar verkligen det!

Har i detta inlägg inte enbart använt mina egna bilder utan lånat från mammas facebook som jag vet kommer ifrån Liljelycks kamera, hoppas att det inte gjorde något? (Tusen TACK!)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0