Emmas möhippa

Lite sent att skriva om denna eftersom den inträffade för nästan två veckor sen. Men bättre sent än aldrig.
Ojoj roliga möhippor eller vad. Möhippa för Linda på Fredagen och två dagar senare på Söndagen var det dags för en inte ont anande Emma(hahah livet är bra härligt=)).

Måste bara få skriva en rad om dessa två eldsjälar som jag beundrar sååå mycket. Både Linda och Emma fick barn när de fortafarnde var väldigt unga och inte hade gått ut gymnasiet. Men de bestämde sig för att behålla barnen trots att de biologiska papporna inte var med i bilden. Sen har de uppfostrat två fantastiska små pojkar Neo och Jonah och de är såna bra mammor som jag verkligen ser upp till. Älskar er tjejer!Men men möhippa va det=).
Tidigt på morgonen tog vi Emma på hennes arbete och chockade henne totalt! Haha, sen fick hon göra massa roliga små uppdrag under hela dagen. Å hon gav verkligen järnet. Sen gick vi på Gröna Lund och körde femkamp,. Emma går och vinner och själv hamnade jag på sista plats(Men medalj fick jag endå).

Senare på dagen så slår vi oss tillsammmans med killarna som hade svensexa för hennes blivande  man Stefan. Efter det så avnjuter  vi en underbar middag ute hos familjen Hamrén och får lyssna på varandras berättelser om vad vi hade gjort under dagen. Alltså en riktigt lyckad dag.           

Kommentarer
Postat av: Emilie

Jag vill se bilder på den msale Hjalmar! =)

2009-07-21 @ 04:10:33
URL: http://emilieanderas.blogg.se/
Postat av: Lilo

Nu börjar jag tröttna på det här upplägget. Vill se mer och nytt. Kom igen Lina!

2009-08-24 @ 21:58:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0