Ett nytt skede

Ja nu börjar rykterna sprida sig över både Vrigstad, Stockholm och världens ände. Å visst är det sant, familjen Israelsson går nu in i ett nytt skede i livet. Om sisådär 2 1/2 månad så går vi från att vara Stockholmare till att åter bli Vrigstabor.

Vi har helt enkelt känt att det är dags att flytta på oss. Vi älskar Stockholm, vår församling, vårat fantastiska ledarteam och alla våra goa vänner, men ändå har det varit något som inte har stämt sista tiden. Så efter en lååååång tid med bön och fasta så är jag, Algot och den helige Ande överens nu är det dags att flytta. Känns overkligt och spännande, trodde att vi för resten av livet skulle vara med och bygga i SOS church så nu är det bara att mentalt ställa om. Vårat hjärta har redan från början av vårat äktenskap riktat in sig på onådda folk och detta ändras inte för att vi nu byter ort.

Men trots att vi lämnar alla dessa goa och fantastiska människor nu så är vi väldigt glada och förväntansfulla för det som ligger framför oss. För er som känner min man Algot vet också att han har vuxit upp på en bondgård med mjöklkor och denna gård vill vi på sikt ta över och driva framåt. Ska bli väldigt kul att låta sina barn växa upp både på en bondgård och samtidigt få åka med ut på festivaler.

Så kära SOS och Stockholm tack tack tack för de senaste fyra åren, oförglömliga och de bästa sätt att börja sitt äktenskap på. Å Vrigstad "HERE WE COME"!

Kommentarer
Postat av: Jenny

Kommer bli tomt utan er! Men vi önskar er ett STOOOORT lycka till!

2010-09-21 @ 19:51:37
URL: http://www.jennyjm.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0