Bästa specialistmödravården i världen!

Å nu är jag tillbaka från sjukhuset. Å jag säger bara det specialistmödravården i Solna är verkligen den bästa i världen. Varje gång som jag har varit där så har dom varit super gulliga, trevliga barnmorskor och förstående läkare.

Läkaren tittade storögt på mig när jag berättade om min 47kilos viktuppgång. Först trodde han nog mig inte men efter en snabb check i min journal från mödravården i Märsta så ser han på mig och påstår att han aldrig har varit med om någon som har gått upp så mycket. "Jag har varit med om 30 kilos viktuppgång och tyckt att det var mycket, men 47?".

Haha han skulle se min släkt på mammas sida som sväller upp som gravida. Mormor blev rätt så stor och fick tillsägelser på mödravården att hon åt för mycket, min mor va inte så liten som gravid heller.

(Mamma dagen innan hon födde mig)

Så på Onsdag morgon så ska jag in till Solna för att vara med om en igångsättning. Så imorgon är det min sista dag som gravid=). Å jag kommer inte att sakna det. Hjalle fick stanna i Uppsala så att jag och Algot kunde gå på en sista dejt på ett tag. Min sista sovmorgon på länge väntar mig imorgon. Men sen? En hel dag ledigt! Jag som har städat hela lägenheten och bytt lakan så allt är klart. Vad gör man då? Vad gjorde man liksom innan man fick barn? Ne så jag har bestämt mig att ta sovmorgon och sen bege mig till Uppsala för att ta en halv mamma och Hjalmar dag. Får ju passa på medans jag kan!


Kommentarer
Postat av: Lilo

Blä!

2010-08-02 @ 22:34:35
Postat av: stephanie

Å lycka till finaste Lina, ni kommer få en till supersöt goding! Längtar att få hålla det lilla knytet!KRAM

2010-08-03 @ 02:42:33
Postat av: Kristin

Spännande Lina!

Låtern ju precis som mig för ett år sen! :)

Se till att de lägger EDA på dig innan du får värkar, det var himmelriket i förlossningsrummet!

Lycka till!

2010-08-03 @ 08:34:05
Postat av: Maria Evermin

Heja du! Längtar att få se det nya lilla underverket! Vi syns sen! Massa massa kramar till dig

2010-08-04 @ 11:28:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0