Lovan, SOS church, HV och Klotet!!!

Ojoj länge sedan man uppdaterade här, jag ber tusen gånger om ursäkt!

En del kan man väl säga har hänt sen sist. För en vecka sen var vi på ett av våra besök på BVC, vår sköterska där tyckte att han hade blivit något tjockare sen vi var där senast. Vågen visade det samma, vår Hjalmar väger nu 9,2 kilo vilket är rätt så bra för att bara vara 4 månader, nu har i alla fall hans kurva blivit en kurva och inte en stapel som den tidigare har varit. De där extra kilorna har vi kommit på kan vara bra att ha när man råkar ut för förkylningar och liknande, nu i veckan har hans temp varit uppe på 39.3 så vårt "klot" (som vi så fint kallar honom) har inte haft en allt för rolig vecka. Men för alla oroliga mor och far föräldrar så mår han bra nu i alla fall.

I helgen så var vi iväg på församlingsläger med SOS church. Jag och Algot är bara sååå tacksamma som för vara del av den här (blivande)kyrkan. Härliga människor med underbar inställning. Pastor Ron Johnson från USA va på besök och gav oss dunder bra undervisning.

Sen har vi ju besök denna vecka, Algots lillasyster Lovisa (Lovan, Lov, Lovis, Sirp, Irp...) har ju påsklov nu så hon kom upp och är nu här och förgyller våran vardag.=)

Stämningen idag är ju tyvärr inte på topp hemma hos familjen Israelsson idag=(. HV förlorade ju mot Färjestad i finalen igår, detta sörjs med stort engagemang av i alla fall Algot och Lov. Trevligt har vi väl i alla fall haft på vägen med goa vänner som har varit över och delat spänningen under matcherna. Hjalmar sover gått i Hannas famn!


Kommentarer
Postat av: Magdalena

Stackare som varit sjuk! Han ser ändå välmående ut med alla sina ringar runt magen :)Surri! Klart att han sitter i soffan när det är HV som spelar, hälsa honom så mycket!

2009-04-10 @ 11:01:55
URL: http://www.anderas.com/privat
Postat av: Anonym

Åh världens goaste Hjalmar!!!

2009-04-10 @ 19:58:59
Postat av: Hanna

Glömde skriva att det va från mig ju :) Ha en trevlig kväll o pussa Hjalmar från mig! Vi ses på söndag! Kraam

2009-04-10 @ 20:02:28
Postat av: Hanna

Åh världens goaste Hjalmar!!! Kul att läsa din blogg :) Ha en trevlig kväll! Vi ses på söndag! Kraam

2009-04-10 @ 20:04:27
Postat av: Farmor

Världens goaste barnbarn..Kram ...

2009-04-15 @ 10:24:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0